bra helg

Ja så nu är man 19 bast! känns inte som det haha... Igår var det grill kväll hos Issa. Jag ,Issa ,Anna och Jullan var hemma hos issa och grillade först. Det var välldigt mysigt och gott. Sen efter vi ätit i typ 2 timmar haha så såg vi en film vi var och hyrde tidigare på kvällen så vi såg Stockholm boogie. Har sett den förr och den var lika bra än rekmenderar den haha:) Sen idag har jag varit med robin och kollat när han skejtat ochså. Sen just nu sitter jag och väntar på att han ska komma så ska vi dra ut och fisha lite = )
23/4

Lugn dag idag  bara en 2 lektioner och sen drog jag till Jolle och lirade lite fifa tills han skulle dra iväg. Nu är han på g till London ! I kväll blir det att träna och sen har jag inte en aning vad som händer.. Hm imorgon blir det att jobba på arcus mässan 8-16 typ. Sen så fyller jag ju faktiskt år imorgon med, 19 år =) Ha det fint !


bra dag

I går var jag hos issa efter skolan sedan for jag och träna för att sen fara till issa igen hehe, bra dag med älskii, som alltid!:) Idag har jag varit på skolan sen åkte jag hem och städade (hela huset). Sen kom jocke och olsson och skjutsade mig och ola till m-sund för en jibbar kväll sjukt nice :d bättre väder får man ju leta efter solen var uppe till typ kvart i 9 awesome day :) se ya l8er aligator!

ye

Första inlägget sen fjällen! Inget varar för evigt som man brukar säga.Det har varit så sjukt roligt,saknar allt redan.. Vi har haft det riktigt mysigt så sjuk kul att det går inte att beskriva! Vi har åkt slalom off och on pist. Men off-pisten var ju solklart roligast. Sen har vi varit på en tur med längdskidor och grillat och mysipysat. Vi har varit på after-skin och ätit nachotallrikar av bara den haha ;)Ja vi har gjort så mycket kul att jag inte kan skriva allt.Måste få tacka Issys familj för att jag fått komma dit välldigt tacksam för allting riktigt trevligt har det varit! Isabelle,jag är så glad att jag hittade dig, du och jag är som gjorda för varandra båda lite små tröga och allt ja du vet ju haha ;)och jag är så sjukt kär i dig känner verkligen hur det är att vara kär på (riktigt) nu haha:) Du får mig att alltid vara glad och när jag är lite tjurig så gör du alltid något bus så jag blir glad igen =) Glöm inte heller vad du lova att göra på din klassresa ;) Du är bäst nu och för alltid jag älskar dig Issy now aaaaaaaaaaand fooooe evvah kya bamba style;)Nu smällere!

Nu är det inte ens ett dygn kvar! Ikväll blire träning sen fara till issy och sova :) 'Idag har jag vart på stan och kollat efter skor!:)
Hittade x-antal jag vill ha.

alla skor jag vill ha är ungefär i den modellen men andra märken =)

1 dygn

Snart bär det av till abisko längtar sjuuuuuuuk mycket : )
Bara en dag kvar i skolan nu innan påsklovet börjar för mig! Sen efter skolan blir det att pack sen fara och träna.
Sen fara till issy pissy och sova. Sen när vi vaknar bär det av med tåg.


Blir att inhandla :)

Snart påsk!

Helgen som varit har jag spenderat med älsklingen. Har faktiskt gjort någonting jag aldrig gjort i HELA mitt liv.
Åkt slalom, och inte oväntat var jag ju kung på det med enligt Issys paapi ;) Så ja jag vet inte finns nog inte mycket man är dålig på ja förutom att jag har dåligt självförtroende, men det är ju en annan visa..

Påsklovet kommer att bli helt underbart ska till Abisko med Issa och hennes familj! Sjukt roligt åka slalom mysa med hunny bunny och bara glassa :D Längtar välldigt mycket! Vi ska åka tåg dit på torsdag morgon vid 10 så vi är framme vid 3 tiden ungefär. Onsdag blir det dm match i Pajala typ sjukt kallt haha :p Aja hadde brau Pözzz (issa you are bezzzt) ;)

RSS 2.0