27

i dag har jag och issa vaknat vid 1 tiden och då var det åska.. Inget bra väder idag förens nu. Nu är det strålande sol och varmt perfekt! För ikväll ska vi ut till klubbviken med massa folk och tälta wiie! Nu ska jag och issa grilla fläskfile och potatisgratäng mums!! Aja hade bra Tjarrå!
to day

Idag blir det nog mest troligt att fara till boden alive med boysen ! Just nu sitter jag hos jolle och vi ska dra ut och schteeka för idag är det fiiiiint vääääääääder :) hare bra

har varit

I stugan och firat midsommar med farfar och pappa. Har blivit mycket fiskande kul ! Igår var jag och åkte lite bräda med massa. Sen efter det for jag och var med issy. Och nu har jag vaknat hos issa och ska dra in mot stan fint väder idag!=) hade bra alla Tjarrå!


Midsommar

Det blir att fara och lämmna luleå för att fara till stugan med farfar och pappa. Kommer nog bli en hel del fiskande=) Imorgon är det halkbana i kalix. Lite nervös är man ändå. Just nu sitter jag i sängen och issa ligger och sussar så sött på sidan om hehe. Hon är en trött liten söt prick hon, men hon har ju jobbat hela dagen så inte så konstigt. Vi hörs poss tjarrå!summersesh

I helgen har det varit firande av sommaren riktigt roligt! HAr varit mycket med issa. Hennes bror Jonta har tagit studenten så det var fest hemma hos dom kul kul =) Jag tror jag åt upp alla mat för dom :( haha :D aja nu ska jag glida in mot stan Tjarrå!


Nu så!

Nu har man sommalov ! Det känns underbart även fast första dagen startade med regn... Har varit på stan idag och ätit lunch med issa. Sen åkte jag till papi och hämtade kläder för i kväll. Sen har jag hunnit förbi jolle också och vi har spelat lite fifa =) Nu blir det att styra nått för kvällen och göra sig klar. Ha en riktigt trevlig kväll pojkr och flickor =) Tjarrå


golf

Snart bär det av med jolle till ranchen ! det sak bli kul :D

                                                  Pga tour nästa :D
Gammal fotbollsbild :)

Hej hej

Hej idag är det ju som slut skola kan man ju säga gud vad skön! Idag har jag varit och shoppat på stan lite Ett par nya skor och ett par kallingar. Ikväll blir det att fara ut till golfranchen med jolle. Nu blir det att invänta en god måltid hade bra llihopa herrå=)
   dagens shopp :)

helgen

det har varit en ganska lugn helg. Idag har det varit mycket sovande och ikväll blire nog att fara och fiska med robin mest troligt. Jusste jag var och spelade golf i går natt med john och issa! Aja see ya wouldn't wanna be yah!


veckan

Har varit i stugan från onsdag och fiskat ni kan läsa mer på www.fiskbullarna.blogg.se ! I kväll ska jag på dop. Min kusin ska döpas. Sen ska jag till issa och vi ska väl iväg nånstans. Sen blirre väl att bara tadet lugnt å mysa lite:)

retroow

Idag

Idag har jag också sovit hos issy men nu sitter jag och robin och töänker va vi ska hitta på haha : ) Och vi har nu gjort vår fiskeblogg som kommer updateras duktigt : )kolla gärna in!
http://fiskbullarna.blogg.se/?tmp=02032525

RSS 2.0