hello

Vart en tidig kväll igår sommnade vid 10 halv 11 tiden, vaknade nyss och nu kan jag inte alls sommna om hehe. Så sitter och funderar på vad man nu kan göra, kanske plugga lite körkort vore en bra idé :D I dag blir det att fara och kolla på vår match i arcus! Men nu ska jag ta mig i kragen och plugga lite Puss!

sjukligt!

Det har varit sjuukt kallt iveckan... och blåsigt också för den delen burr kallllltttt.... Blir lugnt ikväll är sjuk så ska bara vara hemma och mysa på med film och täcke wiie =) Imorgon har vi match som ja ska och kolla på. Sen får man se vad dagen har att erbjuda pusse♥

hej hej hej=)

Godmorrgon, har vaknat klockan halv 7 idag sen kunde jag inte sommna om alls.. Så har bara legat vaken i sängen städat litegranna och såå=) Sen tänkte jag att ja kunde skriva ett inlägg men har inte precis mycket att skriva om men men.. Idag ska jag först jobba till 3 sen efter det ska jag ner till hotellet på min lillasysters kalas wiiie.Sen i kväll ska jag nog vara me perra och robin och bara ta det lugnet sen får man se vad kvällen har att erbjuda=) Ha en trevlig helg allihopa puss=)

Gratttis (V)

skola startad

Så nu har lovet tagit slut och den underbara skolan startat igen hehe.. Men men imrogon har vi en lektion så det blir lugnt, sen blir det att åka vidare till Jonne, för vi ska till m-sund och shredda lite skies wihooo =D Nej nu blir det nog att sova natti (K)


sjuuuuk!

sjuk eller sjukt nice vart ska jag börja haha :) Börjar med det som hänt för det är ju ett ganska så bra tag sen jag skrev sist! Så ja kommer inte ihåg all men börjar om på nytt nu från nyår:) Ja  på nyår var vi i kåbdalis. Jag och Jonne for dit vid 8 på morgonen sen kom vi dit så var adam och alle och dom redan dr så då tog vi på oss skidgrejejrna och åkte fast än det var 28- grader sjuuukt kallt haha:D Sen kom pite folket vi skulle bo med i stugan riktigt sköna personer =) Sen dan efte rdet då var det nyår, på dagen blev det skidor hela dan. Sen åt vi mat och de riktigt roligt=) snabbt sammanfattat det var sjuuukt nice!!


Ja och efter det när vi kom hem så har ja g varit sjuk, inte bara lite sjuk utan riktigt sjuk typ 38 graders feber och så jobbigt jobbigt!:/ Men idag känner jag mig lite bättre ii alla fall vilket känns ruskigt sköönt =) men känns sjukt tråkigt att vara  sjuk nu när man har lov:( aja det var nog allt jag hade att dela med mig av hade bra puss♥


RSS 2.0