29/12

Så där nu är jag hemma igen eller ja, jag kom hem igår men Issa har varit här så har inte haft tid att blogga men har varit sjukt sugen. Men nu när jag sitter och skriver så vet jag inte ens vad jag ska skriva om. Kan ju börja med att jag hade trevligt i laisvall firade med mommo och moffa och mamma,lasse och anna :) Fick mycket fina presenter med pengar,kläder nästan allt som jag önskat mig. Men då är det ju bra att få pengar för då kan man ju köpa det man inte fick.

Idag har jag och issa bara varit inne och tittat på film hela dagen, en riktig degardag.
Men nu så ska vi vidare till stan och se Idol saken dära och kolla på saker att spendera pengar på haha. Och snart är det ju nyår också känner mig inte allt för taggad men det kommer nog. herråå God fortsättning på året alla :)

22/12

Skriver som att det är 22/12 nu hehe.

Idag har jag sovit till tolv då Issa ringde å väckte mig sen skulle vi in till stan men det blev inte så utan hon kom till mig istället. Och vi har haft en chill dag sett lite o.c spelat gh och så. Sen fick jag min julklapp av henne och den var hur fin som  helst ett silver armband med en platta som det står (Robin <3 Issa) på :)
Gav även min julklapp till henne det vart ett silver halsband med ett hjärta som har diamanter i :)

Imorgon alltså idag ska jag åka till stugan ilaisvall där vi ska fira jul. Dom från min släkt är Mormor&morfar Anna.mamma
sen Lasse, Vi ska fira med sundströms släkten ser framemot det !:D Fast kommer sakna att vara här med.Men kommer hem igen på lördag mest troligt då ska jag till pappa och få alla julklaparna av släkten på pappas sida.
Det händer alltid saker när man är där allt roligt finns det kommer bli mycket hockey troro jag för det finns en ishall där och det är inga lag där så den är ledig hela tiden as kul :) Nu kommer ja inte på något mer att skriva jo ISSA ÄSLKAR DIG
Och allihopa ha en RIKTIGT GOOOOD JUL NU :)

Dagens plagg:

dagens låt                          Kate perry - Hot n Cold

dag på stan.

Idag har jag varit hela dagen på stan och trånat efter alla julklappar som jag har lyckats hitta till slut:) Har varit och fikat och varit med issa, sen kom robin och då fick issa åka hem för att jag skulle köpa hennes julklapp =)
Sen i kväll ska jag åka till robin så hittar vi nog på något skoj ! Hadet bra god jul!

Äntligen

Äntligen är det här! Det efterlängtade jullovet.
Så skönt att få bara vara och ha det mysigt med familjen äta gott dricka gott och bara ta det lugnt!
Ser verkligen fram emot detta jullov har nämligen bestämt att det ska bli ett att minnas.
Vet inte riktigt än vart jag ska fira jul om det blir fjällen eller bara här hemma i Luleaå.
Har inte heller köpt några julklappar ännu och det börjar ju dra ihop sig nu så imorgon blir det en intensiv dag på stan.

Ikväll så ska jag vara med issa hon kommer hit i eftermiddag och vi ska väl bara mysa och sen kanske fara till linn :)

Om det inte blir något mer inlägg innan jul så säger jag det nu GOD JUL ALLIHOPA OCH GOTT NYTT ÅR

14/12

Hejsan igår så var jag ute för första gången på 4 dagar. Jag var först med Robin så sen for vi till Issa och var där och chillade, kollade film och lirade lite guitar-hero. Var kul att få traffa issa igen :)
Sen efter det for vi å blev upphämtade av perra så åkte vi bil med han till halv 4 typ. Sen när vi kom till robin satt vi och kollade tv och chillade till 6 sen la vi oss.
Idag vaknade jag iallafall kvart över tre och sen for vi till biltema och on/off med robins farsa.
Och ja nu är jag bara hemma ska ta det lugnt titta lite film också =)

Plagg__


 

Dagens låt  Jordin Sparks - Tatto

sova?

Haha än en gång har jag problem att sova det går verkligen inte har försökt x antal gånger men det funkar inte!
Jaja det löser sig nog förr eller senare haha :p
Imorgon hade jag tänkt fara ut och göra något första gången på hmm.. 4 dagar som jag inte varit ute men nu har jag ju fått mitt penicillin och känner mig mycket cälldigt mycket bättre faktiskt vilket känns riktigt skönt.
Så allt morgondagen har att erbjuda ser jag fram emot :)
Nä nu ska jag ta och göra ett serriöst försök att sommna haha natti natti eller god morgon ?

Plagget
Det är jul snart och sen kommer nyår det är ju aldrig för tidigt att hitta en snygg outfit tills dess ni får 2 mycker bra länkar till massor av kläder tjejer som killar :)

http://www.nelly.com/
http://www.paapi.se
http://www.stylebystars.se
http://www.asos.com
http://www.yoox.com/


aja later

halsfluss

fortfarande lika sjuk idag. Så har tillbringat dagen i soffan och kollat på Annas  barn filmer har sett timon och pumba säkert 10 gånger haha !
Har också varit hos läkaren idag och tagit prover och det visade sig att jag hade fått halsfluss så jag har fått penicillin 30 tabletter i en 10 dagars kur roligt....
Jaja nu blir det att slå på någon film och slockna i sängen natti natti!

sjuk....

Vaknade inatt av att jag knappt kunde andas för att det var så sjukt varmt irummet och var het torr imunnen så jag klev upp ur sängen för att dricka så gick jag och kollade febern 39.4 ! Så idag har jag sovit hela dagen druckit säkert 5 liter vatten och ätit penicillin och rinexin!. Orkar inte skriva mer håller serriöst på däcka! Hadet bra later


9/12

Hej har just varit på luleå matchen och det var riktigt skönt att se luleå krossa skelefteå!
Idag har jag varit på skolan.Började med inomhusfotboll på morgonen me fotbollsgym rikigt roligt!
Sen hade vi svenska då satt vi och lyssnade på när läraren läste robinson cruse vilket inte var allt för underhållande.
Sen så träffade jag robin och vi gick omkring och chillade tills issa skulle komma så då träffade jag hon sen for jag och robin hem till mig och väntade på mat och såg på några filmer.
Sen ja nu så har vi varit på hockeyn                                  älskar dig issa marissa:)

Dagens plagg


Dagens låt
  Later=)

Hej hej hej

Var ett tag sen jag updaterade nu. Såå i helgen har jag varit med Issa på lördag sen for jag till robin vid typ 4 vi råkade sommna jag och issy marissy :) sen sov jag hos robin. Sen dagen efter vaknade vi typ3 sådrog vi ochkäkade kebabrulle på grillen på björx GULD!! Sen efter det var vi och kollade när Matte och nån var och gled på några rails med skidorna :)
Efter det for vi hem till robin och vi fick en idé om att göra en låt med massa ljud och försöka skapa ett beat haha sjukt kul var det inte allt för lyckat men sjukt roligt! Sen kom issa också så såg vi sanningens ögonblick. sen höll vi på med låten igen haha sen for issy hem och jag och robin såg film och bara tog det lugnt sommnade vid 2 typ=) Sen steg jag upp typ 10 imorse för att jag lovat issa att vara där klockan halv 11 för att väcka hon haha:) Så jag gick och höll på frysa ihjäl imorse sen kom jag fram och fick värmas. Sen åkte vi inte till stan och issa for på skolan och så träffade jag Almgrenoch råttan så for vi å käkade en hot cheese på korvgubbben MMMH:)

DAGENS PLAGG
            
DAGENS LÅÅÅT - SLAGSMÅLSKLUBBEN - KOM IGEN KOMISARIEN

RSS 2.0