30/11 andra parten :D

sommnade vi typ 5 efter ett o.c maraton med mig själv efter att issapissa åkt. Sen så vaknade jag vid halv 3 och då var det bara att hasa sig upp ur sängen fort som bara den för jag blrjade jobba klockan 3. Har stått och diskat hela dag idag med men men vad gör man inte för att få köpa sina älskade kläder :D slit och släp nu åker jag till pappa en vecka så kommer nog inte skriva så mycket tack och hej hade bra XO XO


En riktig sötsak att suga på tills nästa vecka ;)

30/11 en mycket bra dag!

Hej och hå. Idag har jag sovit till klockan halv 4 då Issa ringde och väckte mig. Sen så städade jag mitt rum och hela övervångingen,perra kom också. Sen var det mat och mamma hade lagat fläskfilé och potatisgratäng och hällt upp ett vinglas till det mycket gott. Sen efter det for jag och perra till ica maxi och handlade chips,taco-dipp,julmus och cola till kvällen för issa marissa skulle ju komma :):)
Sen for vi till pappa och hämtade mig dator sen for vi till mamma igen så for perra hem och jag gick upp på mitt rum och ordnade datan och en myshörna till mig och issa. Sen under kvällen så har vi sett sex city filmen och o.c ochsen hostel2 läääskigt! Så nu måste jag sova natti natti! later XO

dagens plagg.
Ett måste i vintermörkret! 
Fully Knit Från Scotch&Soda

29 november

Helloo kan inte sova som vanligt så har inget bättre för mig än att skriva ett inlägg. Idag på skolan vart det välldigt lugnt fast det har vi typ alltid på fredagar:)
Vi hade dans på idrotten idag streetdance som Viktor höll i vilket jag trodde skulle vara tråkigt men visade sig vara en både lärofull och rolig lektion, Viktor är en riktigt duktig dansare big up till dig!.

Sen efter skolan for jag till pappa så spelade vi lie nhl och jag vann om vanligt. Sen så fyllde min farbror Glenn 50 år så vi skulle och fira han på Piteå havsbad.
Så vi bilade ner till piteå sen kom vi dit och spelade lite biljard och massa andra aktiviteter. Sen åt vi det vart laxtärningar med färsk pasta och citronsås mycket bra måste jag säga!.
Sen efter det dagens höjdpunkt bowlingen mellan bröderna drugge och jag och Andre och min kusin Andreas!
Det var en mycket jämn första serie som andre vann farsan fick typ 176 poäng och Andre 179.
Andra serien vann jag med 168 poäng och sissta och avgörande vann jag med så im the shampion i Drugge släkten som vanligt då;)


Ser fram emot morgon dagen först på dagen blir det luleå - rögle sen på kvällen ska jag vara med issa marissa så ska vi ha O.C maraton :D


har stor sko ångest hjälp mig ! skicka länkar tips vadsom helst :)


27/11

Hej igen ! Idag har det varit en lugn dag på skolan. Sen for jag hem till pappa och Jocke kom så satt vi och lirade gh i några timmar. Sen for jag inn  till stan för att träffa Issa marissa =) Hade planerat att köpa ett par skor från vagabond mn tydligen har det blivit något fel när jag fört över pengar på mitt konto så dom har inte kommit in ilket var välldigt surt!
Hade riktigt trevligt på stan måste jag säga tack tack Issa Marissa ;-)

inget dagens plagg idag  :)

däremot en klassiker från filmen semi-pro med Will Ferrel  !

26/11

hejsan. Idag har jag haft sovmorgon till 14.10 sjukt skönt. Sen kom jag hem och har suttit och pluggat till körkortet. Det känns sjukt jobbigt att inte kunna träna det finns inget att göra hemma!
Såg nyss Chelsea - Bordeaux 1-1 blev resultatet och det var den sämsta match jag sett Chelsea göra på välldigt länge, rikigt tråkig match jag sommnade i 60e minuten typ haha!

Tack och hej



25/11

Hej och hallå ! Idag har det varit en riktigt bra dag, Skolan gick fort och sen var det stan med hon. Köpte ett par emilio jeans på mq och en scarf från h&m. Beställde två stycken resteröds mössor igår också=) En hel vit och en vit med svarta ränder.

Ikväll ska jag bara ta det lugnt titta o.c gossip en serie nötar kväll :)


Tack för nu X&O X&O


=)

Hej nu är jag tillbaka efter en veckas frånvaro. Veckan som varit ja vad ska man säga har inte gjorts mycket eftersom jag varit sjuk men, varit med polare sett mycket hockey har jag gjort!:)

Dagens match slutade 1-1 mellan luleå och hv71 vilket var godkänt men hade tippat en 1a!

Snart är det jul också mycket som händer just nu, handla alla julklappar ,mycket i skolan sen om inte det räcker så har man körkortet att plugga till med så tung tid nu asså!

Girl youré so fin you gotta be treated as one of a kind! :)

drar ett helt set idag
Dagens

Dagens låt inehåller några shyssta moves en gammal klassiker!

Katastrof start!

Det har blivit en katastrof start på denna vecka igår försov jag mig till 12 kom till skolan klockan 1, och igår så ja jag vaknade nyss och börjar inte förens 12.30. Klart det är skönt med sovmorgon men hur bra är det igentligen ?Och idag så trodde jag vi hade engelska på morgonen men det hade vi inte så jag är ledig men har hunnit till skolan såhaha det får bli en O.C/Oth dag idag =)

Måste passa på att skriva nu när jag har datan här=)

Hur sover man ?

seriöst hur sover man om man inte är trött ge mig bra tips på det så lovar jag att jag ska prova dom! Det är helt omöjigt för mig att bli trött ikväll!:O Nu ska ja nöta O.c och hoppas på det bästa Later!

seine saint denis style

Mycket rolig helg tack till alla ni som gjort den rolig! Nu är det söndag och som vanligt på söndagar så tar man det bara lugnt fast ska och lira hockey ikväll det blir dagens höjdpunkt=) Har inte mycket att skriva så det här får duga men har så klart dagens låt och plagg!

Dagens plagg                                    Whyred - SYD MIX PANTS



Today was an good day

Idag har jag varit ledig från skolan sjukt skönt sov ända till 12=) Sen kom morfar och hämtade mig, och så fpr vi och spelade bowling på järvärkets sporthall. Det var riktigt roligt, jag vann en runda och han två men jag är ändå nöjd eftersom han tävlar i bowling :) Slog mitt person bästa (serie) fick 188 poäng !
Sen så släppte han av mig på örnäset så tog jag bussen in till stan för att träffa sebbe för vi skulle på hockeyn senare på kvällen.
Vi gick först en runda runt stan sen in på mq så provade sebbe några jackor/rockar och ett par jeans.
Sen bar det av mot sebbes farmor, så vi gick dit och hälsade på sedan for vi till matstället och åt en husetsspecial pizza sjukt gott !
sen efter det väntade vi på bussen till coop-arena och vi kom dit gick till ståplats och såg en mycket njutbar match luleå mot modo. Det en ganska svängig match som luleå dominerade i stortsett i början.
Dom tog ledning till 3-0, sedan gick det bara nedför för  luleå, 3-2 blev slutresultatet.

dagens plagg!

                                                   Ted Baker
Snygg fickbensjacka med knappar och fickor framtill. Jackan har lite högre krage

Dagens låt
KLASSIKER ;)

Tjejer kolla in !!!!

Seriöst kommentera alla tjejer som läser om ni gillar/ogillar denna stil om ni ogillar har jag mycket svårt att förstå er =)

jackan stilen jag såger bara  oooooh gaaah!

  

Hålla!

Idag har vi haft en dag i skolan då vi ska leda en lektion (idrott) för elever och barn . Vi fick olika grupper en del fick små barn typ 5-6 åringar en annan grupp fick utveckligsstörda barn och sen vi som fick 10-16 åriga invandrare som varken pratade svenska eller engelska... Det var inte alls lätt må jag säga vi hade först uppvärmning med att jaga svans. sen spelade vi fotboll och alla var helt galna! Sen efter det så lirade vi innebandy men man var tvungen att hålla varanda armkrok. Försök förklara det för någon som inte kan svenska/engelska. Iallafall så förstod dom på ett ungefär vad vi menade men det kaosade iallafall totalt.
Läraren såg inte allt för nöjd ut efter våran letion men jag menar vad ska man göra??

Sen efter att vi slutat for jag in till stan och väntade på att Erica skulle sluta för vi hade planerat en stan dag:)
Så jag väntade typ 20 minuter på segisen sen kom hon och Paulina.
Så gick vi och irrade omkring lite överallt kollade på ett par skor men jag hittade tyvärr inga..
Sen bestämde vi oss för att ta en fika på mat&prat men då vi väl var där var ingen sugen på nått fika haha så det kan bli:)

Verkligen skönt att vara hemma nu jag tycker denna dag har varit riktigt tung! Speciellt det dära med lektionen vi skulle hålla i.


Idag är det skor som ligger högst på listan så det kommer några alternativ är tacksam om ni hjälper mig =)
                               
ROKIN-Damien Chukka         BEN SHERMAN                        ROKIN-Jermy boot

Dagens dag

Idag hade vi bara 2 lektioner för att stina (svenska-läraren) var sjuk. På fotbollen deltog jag inte på grund av sjukdom sen hade vi hål från typ halv 10 till 12.35 haha . Men det var as roligt hål jag å malin och rebecka fulade oss hyffsat mycket!:D Sen var det redovisning på nk´n och jag och matte redovisade om rabies. Matte läste sitt och gav över papret till mig jag läste ca 2 rader sen kom det ett orrd jag inte kunde uttala det ledde till att jag började små skratta, vilket ledde till att jag bröt ut i storskratt haha sjukt kul det var inför hela klassen men man måste ju få bjuda lite på sig själv sån är jag en kul person haha :) 
 
dagens bästa                          T-SHIRT                                      dagens värsta!


                                                                      998:-  ?????













Dagens låt


Lady gaga

Måste bara säga att lady gaga är en av dom bästa artister just nu !

Ny vecka

Nu är det ny vecka igen och skolan startat efter en mycket rolig helg, vin lämmnar det där vid (rolig) helg=). I veckan har jag planerat att ta mig till körskolan och boka min första körlektion för att sedan få halkbanan bortgjord också.
Veckan som kommer nu har mycket att erbjuda tex : Prov,plugga,prov,plugga,inlämningsuppgift sjukt kul: haha!
Sen ska jag boka tid hos farbror doktorn så att jag får penicillin så att jag blir av med min förkylning eller vad det nu är,
så att jag kan få börja träna hockey igen :)

Sen så klart kommer ju klädfrågan fram igen =)


     Eller   Välldigt lika men det är viktigt hjälp tack =)



Sen denna låt som bara inte går att få ur skallen visseligen är den mycket bra!

http://www.youtube.com/watch?v=dJZDsJ8UU64

Veckan som varit

Veckan som varit har varit en mycket händelserik vecka med toppar och dalar. Det har varit mycket plugg iveckan men också mycket andra trevligheter. Orkar inte gå in på så mycket detaljer. Idag är det fredag och nu är det snart helg eller har 2 lektioner kvar nu sen ikväll blir det patty patty ! nu börjar lektion hejdååå!

Imorron

Sitter vaken ännu kan inte sommna och har inget att skriva om heller förutom morgondagen som ser ut nått liknande.
Först så börjar ju skolan och det ska bli kul att få träffa alla där men sjukt trisst med skola ändåååååå! Sen efter det ska jag och klippa mig had tänkt klippa mig kort igen :) Sen ska jag och shoppa måste ju förstöra lite pengar nu när jag jobbat det är jag värd=) Ett par skor ,en rock,jeans och sen får vi se vad som slinker in i garderoben:)

Kommer nu ha blogguppehåll i ca 1 vecka eftersom jag far till pappa och har inget internet där:/ men ska försöka så gott jag kan att skriva något roande för er som läse om det nu finns några=)

den frisyren blir det=)                                            

 sommargliidarlook=)




Hadet så bra nu P&K
//robin

Ruffday

Hej igen måste bara säga att även denna dag var välldigt tung. Söndagar brukar ju vara mig vilodag när jag bara tar det riktigt lugnt hemma. Men inte idag inte det var bara att stiga upp halv 8 för att göra sig redo för jobbet som jag började klockan 9. När jag fick höra att min jobbuppgift även idag var att diska blev jag välldigt less och ville bara hem, men idag var det typ sjukt lite folk så det var jätte lugnt i disken nästan lite för lugnt man blev ganska rastlös efter ett tag! Men annars har det varit en ovanligt rolig dag för att vara och jobba där mycket roliga konvesationer med massa folk sen lite tabbar av mig tex : när jag skulle köra en sån dära hylla man har brickor på så råkade jag vällta den så att alla brickarna sprutade åt alla håll haha det var lite komiskt faktiskt, det kom en liten kille ca 6år och sa oj hur gick det gjorde du illa dig haha han var jätte cool :) Sen först nu är jag hemma fick följa Tomas ner till hotellet för att lasta av sissta lasten så 112 kr mer till mig Suckers; ) Nä nu ska jag komma på nått kul att skriva om till ikväll! Later!: )

Sjuk

Helt sjukt vad den har fastnat på skallen !!

Rolig idé =)

Jag fick just en lite rolig idé att beskriva drömtjejen i 2 exempel (kläder vintertid)

Heta underkläder är viktigt när det är kallt ;)


Sen ett par snygga jeans
    
En snygg tröja till det GRR!

Sen en välldig viktig sak jackan !

sist men allra minst skorna orkar inte gå in så detaljrikt på tex : väska mössa såna saker tar för länge:)
Det var första exemplet på drömtjejen´s kläder :)

För omväxlings skull kan vi leka att det är lite varmare ute ohc inte vinter:)

Rött&spetsigt !

slimmystle

Ett par flachiga briller är aldrig fel !

Skorna
Så där har ni 2 outfits som skulle få mig att tappa hakan få höra lite kritik nu tjejer positiv som negativ måste ju få höra om jag har god smak även ni killar har ju att säga till om =) Nighty nihty later!

Gårdagens kväll och dagens dag.

I går var jag helt slut efter en hård dag som diskare haha. Men pallrade mig ändå ut.
Perra kom och hämtade mig sen åkte vi hem till honom och Sandra var där sen väntade vi tills Linn skulle bli klar vilket hon sa vid "7" när klockan var typ kvart över 7 sa hon att hon är klar på 30 min typ så vi åkte dit vid 20 i 8 och då satt hon och åt :p sen for vi till jocke på örnäset satt där och chillade svammlade sen för vi ut å var fylle taxi åt massa folk:p Jag kom hem typ vid 2 tiden i går natt (började 8). Var hyffsat trött och less idag på jobbet men kämpade mig genom dagen=)! sen så har jag väl inte så mycket mer just nu tack och hej LEVERPASTEJ! =D


RSS 2.0